ΚΕΡΑΜΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ - P2 LIQUID CERAMIC PROTECTION 500ML

  1. Αρχική
  2. ΠΡΟΪΟΝΤΑ
  3. ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  4. ΑΜΑΞΩΜΑ
  5. ΚΕΡΑΜΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ - P2 LIQUID CERAMIC PROTECTION 500ML
Κεραμικες Επιστρωσεις - ΚΕΡΑΜΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ - P2 LIQUID CERAMIC PROTECTION 500ML ΚΕΡΑΜΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΡΩΣΕΙΣ
  • Κατασκευαστής: PURE:EST
  • Κωδικός Προϊόντος: P2500
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 37,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 29,84€

Κεραμικη Επιστρωση

Κεραμική προστασία για στεγνές επιφάνειες. "Spray on - wipe off"

Το pure:est P2 είναι ένα κεραμικό προϊόν που προστατεύει το χρώμα σας και δημιουργεί ένα υδρόφοβο αποτέλεσμα. Δεν παρέχει μόνο εκπληκτική γυαλάδα, υδροφοβία και προστασία, αλλά και απίστευτη γυαλάδα που σηματοδοτεί πόσο απωθητικό είναι το P2 ενάντια στη βρωμιά. Ο συνδυασμός αντοχής και εύκολης χρήσης το καθιστά ένα από τα αγαπημένα προιόντα της PURE:EST! Το P2 έχει μικρότερη διάρκεια από το pure:est P5, αλλά με το προνόμιο ότι είναι πολύ πιο απλό να το εφαρμόσετε ακόμα και για αρχάριους.

Τρόπος χρήσης:
Βεβαιωθείτε ότι η επιφάνεια είναι σωστά καθαρισμένη και στεγνή. Γυαλίστε την επιφάνεια πριν την εφαρμογή εάν χρειάζεται.
Ανακινήστε το μπουκάλι. Ψεκάστε απευθείας σε ένα απλικατέρ (ή σε μια πετσέτα μικροϊνών). Απλώστε το προϊόν ομοιόμορφα στην επιφάνεια. Συνιστούμε να εργάζεστε με κάθετες αντί για κυκλικές κινήσεις. Αφήστε το προϊόν να καθίσει για 1-2 λεπτά πριν το σκουπίσετε με μια καθαρή πετσέτα μικροϊνών.
Προσέξτε ότι είναι πολύ σημαντικό να μην αφήσετε το προϊόν να στεγνώσει πάνω στο χρώμα. Μην εφαρμόζετε ποτέ σε ζεστή επιφάνεια ή σε άμεσο ηλιακό φως.

Εάν βιάζεστε:
Δοκιμάστε το P1, αφού απλά ψεκάζετε και ξεπλένετε. Μικρότερη αντοχή αλλά πιο γρήγορη στη χρήση!

Ετικέτες: Κεραμικη Επιστρωση, Κεραμικες Επιστρωσεις, ΚΕΡΑΜΙΚΗ, ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ, LIQUID, CERAMIC, PROTECTION, 500ML, ΚΕΡΑΜΙΚΕΣ, ΕΠΙΣΤΡΩΣΕΙΣ, PURE:EST